Sean Wang

За мене

Sean Wang
 Sean Wang
Живеење во:
Qingdao (China)
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Бизнис контакти
Групи:
China, Qingdao

Професионално

Компанија/Институција:
Qingdao OM Translation Co., Ltd.
Веб страна:
http://www.86trans.com
Професија:
23+ Years of experience in Translation Services
Поле за работа:
Translation Service
Позиција:
Managing Director
+8653286766759
+8613864899810
24th Floor Tianzhi Building, Qingdao Free Trade Zone
Qingdao
Кина
266555

Мои огласи