Selina He

За мене

Selina  He
 Selina He
За мене:
Sales Manager of Lihua Group
Живеење во:
Suzhou (China)
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Пријатели
Групи:
Suzhou

Лично

Веб страна:
023-68661366
No. 1777, Ying Bing West Road, Kunshan
Suzhou
Кина