Shermaine Yao

За мене

Shermaine Yao
 Shermaine Yao
За мене:
I am just an ordinary girl:)
Живеење во:
North Korea
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Пријатели
Групи:
North Korea

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Cooking, Music, swimming
Омилена музика:
RNB and MELLOW
Омилени филмови:
LOVE STORIES
Омилени книги:
INSPIRATIONAL
Работи кои ги сакам:
FOOD
Работи кои ги мразам:
COCKROACHES
Семеен статус :
Слободен