Sonia Financia

За мене

Sonia Financia
 Sonia Financia
За мене:
Je suis une femme entrepreneurs qui finance crédits aux désireux. En créant le service SoniaFinancia(SF)
Живеење во:
South Africa
Јазици:
French, Danish, English, German
Бара:
Пријатели
Групи:
Benin, South Africa

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Camping, Hiking, Outdoor life, Cooking, Biking
Омилена музика:
Romantique
Омилени филмови:
Série
Омилени книги:
De conte
Работи кои ги сакам:
L'honnêteté
Работи кои ги мразам:
La trahison
Семеен статус :
Слободен

Ѕид