Theresa Gordon

За мене

Theresa Gordon
 Theresa Gordon
Живеење во:
Jamaica
Јазици:
English
Бара:
Пријатели
Групи:
Canada, Cayman Islands, Jamaica

Лично

Интереси:
Travel/Sightseeing, Windsurfing
Омилена музика:
Bob Marley's
Омилени филмови:
Enough, Jennifer Lopez
Семеен статус :
Не е прикажан

Професионално

Професија:
Student
Поле за работа:
Business