abdalla alzoghby

За мене

abdalla alzoghby
 abdalla alzoghby
За мене:
i like reading and swimming
Живеење во:
Lisbon (Portugal)
Јазици:
English, Chinese
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Portugal, Lisbon

Лично

Интереси:
Swimming
Омилена музика:
hip hop
Омилени филмови:
moulin rouge, jeux d`enfants
Омилени книги:
the alchemist, the present
Работи кои ги сакам:
consciousness and enjoying the present