america godinez

За мене

america godinez
 america godinez
Живеење во:
Coahuila (Mexico)
Јазици:
English, Spanish
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
38 години
Групи:
Canada, United States, Coahuila

Лично

Интереси:
Music, Volleyball
Омилена музика:
toda
Омилени филмови:
de terror
Омилени книги:
la biblia
Работи кои ги сакам:
bailar
Работи кои ги мразам:
arrepentirme
Семеен статус :
Слободен