antonio silva teixeira

За мене

antonio silva teixeira
 antonio silva teixeira
Живеење во:
Porto (Portugal)
Јазици:
Portuguese
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
47 години
Групи:
Angola, Portugal, Porto

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, friends
Омилена музика:
heavie metal
Омилени книги:
livro de cheques
Семеен статус :
Не е прикажан
938220302
Португалија

Професионално

Професија:
armazenista de stocks de roupa