awny gad

За мене

awny gad
 awny gad
За мене:
marine chief Engineer
Живеење во:
Egypt
Јазици:
Arabic, English, Greek
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
62 години
Групи:
Egypt, Turkey

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Sailing/Boating, Travel/Sightseeing, Swimming
Омилена музика:
soft
Омилени филмови:
action
Омилени книги:
romantic
Работи кои ги сакам:
work
Работи кои ги мразам:
bad friends
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Компанија/Институција:
privet
Професија:
marine chief engineer
Поле за работа:
maritime