behzad yosofi

За мене

behzad yosofi
 behzad yosofi
За мене:
im bussnes man
Живеење во:
Iran
Јазици:
Persian, English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Возраст:
35 години
Групи:
Canada, Iran, Liechtenstein, Vancouver

Лично

Интереси:
Travel/Sightseeing, Tennis/Racquet Sports
Омилена музика:
yani
Омилени филмови:
fear
Работи кои ги сакам:
buissnes
Работи кои ги мразам:
sar kary
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Компанија/Институција:
modern house
Професија:
buissenes
Поле за работа:
kitchen