bertrand julie

За мене

bertrand julie
 bertrand julie
Живеење во:
Guernsey
Јазици:
English, French
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
30 години
Групи:
Perpignan, Guernsey

Лично

Интереси:
Coffee, tea and conversation, Jogging, Swimming
Омилена музика:
michael buble
Работи кои ги сакам:
chocolate

Професионално

Професија:
actually girl au pair