hewawellalage sudam hasantha

За мене

hewawellalage sudam hasantha
 hewawellalage sudam hasantha
За мене:
stock broker /investment Advisor proprietor of a spices company
Живеење во:
Colombo (Sri Lanka)
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Japan, Oman

Лично

Интереси:
Animals/Pets, Camping, Hiking, Outdoor life, Coffee, tea and conversation, Cooking, Gardening, Movies/Videos, Music, Basketball, Pool/Snooker, Cricket
Семеен статус :
Не е прикажан
077002211
077002211
colombo
colombo
Шри Ланка
011

Професионално

Компанија/Институција:
Spice lanka (a spice company)
Поле за работа:
Spices
Позиција:
owner
Предходна Професија:
Investment Advisor
0770022211
colombo 06
colombo
Шри Ланка