kamalteja yannabathula

За мене

kamalteja yannabathula
 kamalteja yannabathula
За мене:
about me is useless .....knowing about our heavenly father and about his word is good
Живеење во:
Kuwait
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Групи:
Kuwait

Лично

Интереси:
Music, Cricket
Омилена музика:
ilayaraja
Омилени филмови:
not interested
Омилени книги:
bible
Семеен статус :
Слободен

Професионално

Професија:
b.tech
Поле за работа:
fresher
Предходна Професија:
waiting for an oppurtunity to prove..............