luca luc

За мене

luca luc
 luca luc
Живеење во:
Provence-Alpes-Côte d'Azur (France)
Јазици:
Italian
Бара:
Пријатели, среќава, Бизнис контакти
Групи:
Provence-Alpes-Côte d'Azur

Лично

Интереси:
Art, Music, Yoga
Семеен статус :
Слободен