maddi star

За мене

maddi star
 maddi star
Живеење во:
Libya
Јазици:
Arabic, English
Бара:
Пријатели
Возраст:
35 години
Групи:
Libya, Malta

Лично

Интереси:
Cooking, Dining out, Movies/Videos, Music, Travel/Sightseeing, Jogging, Swimming
Омилена музика:
bob
Омилени филмови:
drama , romantic
Работи кои ги сакам:
الصدق
Работи кои ги мразам:
الكذب
Семеен статус :
Слободен