meche martins

За мене

meche martins
 meche martins
За мене:
hola chicos! me llamo meche, les recomiendo usar piso de caucho si quieren montar un gimnasio en casa, a mi me gusta hacer mucho ejercicio
Живеење во:
Mexico
Јазици:
English, Catalan, Spanish
Бара:
Пријатели
Возраст:
26 години
Групи:
Mexico, Venezuela

Лично

Веб страна:
Интереси:
Animals/Pets, Art, Coffee, tea and conversation, Computers/Internet, Movies/Videos, Music, Photography, Basketball, Dancing, Football, Hockey, Martial Arts
Омилена музика:
rock, rap, electro
Омилени филмови:
scream,
Омилени книги:
the hunger games
Работи кои ги сакам:
music, horror movies, work out
Работи кои ги мразам:
beach
Семеен статус :
Слободен