paro paro

За мене

paro paro
 paro paro
Живеење во:
Ústí nad Labem (Czech Republic)
Јазици:
English, Urdu
Бара:
Пријатели, среќава
Возраст:
51 години
Групи:
Australia, Belgium, Netherlands, Ústí nad Labem

Лично

Веб страна:
Интереси:
Cooking, Movies/Videos, Music, Photography, Shopping, Travel/Sightseeing, Pool/Snooker, Bowling, Golf
Семеен статус :
Во отворена врска
Чешка Република
41201