vernon dhliwayo

За мене

vernon dhliwayo
 vernon dhliwayo
Живеење во:
Zimbabwe
Јазици:
English
Бара:
Пријатели, Бизнис контакти
Возраст:
39 години
Групи:
Sweden, Zimbabwe

Лично

Омилена музика:
all music genres
Омилени филмови:
comedies
Омилени книги:
dont like reading
Работи кои ги сакам:
i like to try new things
Работи кои ги мразам:
monotomy
Семеен статус :
Оженет/Мажена

Професионално

Компанија/Институција:
Bsat Satellite Communications
Професија:
Sales and Marketing
Поле за работа:
IT
Позиција:
Sales and Marketing Manager
Предходна Професија:
Fencing