Powrót do Finlandia forum

EBay Business Partnership Wanted

Dodane na Finlandia forum

Hei kaikille! Tämä on JC peräisin Guangzhou, Kiina (maailman tehdas), olen 23yrs vanha ja tutkimus International Finance yliopisto here.About 4 kuukautta sitten aloin avata Ebay huomioon Kiinan site.But minulla on ongelmia sen kanssa koska I dont have luottokortin tiliotteessa (kiinalainen pankki tapana antaa luottokorttinsa opiskelijoita) tai apuohjelmia laskutus (Asun kampuksella), joten I cant do liiketoimintaa oman Ebay huomioon.

Noin 2 kuukautta sitten, aloin tähti liikesuhteessa kaveri, että olen kokoontuu Canton Fair on Ebay.Now Olen yhä tekemisissä kaikenlaisten tuotteiden hänen kanssaan ja liike jatkuu well.Then tajusin, että voi olla hyvä liiketoiminnan pattern.We luottavat toisiinsa ja käsitellä kautta Paypal (minulla on PayPal-tili), vaikka meillä oli edessään joitakin ongelmia, mutta olemme voittaneet ja nyt kaikki toimii hyvin.

Nyt odotan, että joku, joka haluaa käydä kauppaa eBayssa ja haluavat ostaa lähteestä peräisin Kiinasta, että joku täällä Kiinassa auttaa heitä etsivät kaikenlaisia tavaroita, hankinta-, merenkulku ulos.

Aion parttimely työtä eBayssa vielä 5 kuukautta, niin aion siirtyä yliopistojen ja löytää työpaikan pankin tai something.So jos joku kiinnostunut pls voit ottaa minuun yhteyttä, voimme vaihtaa MSN ja verkkokeskusteluissa nähdä mitä yritysten voimme do.My sähköpostiosoite on worldsfactory AT gmail.com innolla vastausta!

Ystävällisin terveisin!
JC

Dodaj odpowiedź