Weenawonen Makelaars

About me

Weenawonen Makelaars
 Weenawonen Makelaars
About me:
WeenaWonen Makelaars. is in 2006 opgericht en viert dit jaar haar 6-jarig bestaan! Met ons kleine team proberen wij de juiste huurder bij de juiste woning en dus verhuurder te brengen. Kwaliteit, snelheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel! Wij verhuren kamers, studio's, appartementen en een eengezinswoning in en rondom Rotterdam. Zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde woningen hebben wij beschikbaar in ons woningenaanbod. Wij verhuren voor zowel particuliere huiseigenaren als woningbouwverenigingen. Naast het verhuren van woonruimte heeft weenawonen.nl meer te bieden; wij adviseren onze verhuurders graag op het gebied van huurrechtelijke zaken en hebben diverse andere additionele diensten, kijk hiervoor op onze website. Wilt u een woning bezichtigen belt u ons dan en maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u een woning verhuren dan kunt u eveneens contact met ons opnemen op rechtsstaande telefoonnummer of emailadres. Wij staan graag voor u klaar! http://www.weenawonen.nl
Living in:
Rotterdam (Netherlands)
Languages:
Dutch
Looking for:
Business contacts
Communities:
Netherlands, Rotterdam

Personal

Professional

Company/Institution:
Weenawonen Makelaar
Website:
http://www.weenawonen.nl
Profession:
Makelaar
0107953283
0622000010
Bergselaan 328 C
Rotterdam
Netherlands
3038cn

Wall

 • Weenawonen Makelaars
   Weenawonen Makelaars

  WeenaWonen Makelaars & Taxateurs BV

  is in 2006 opgericht en viert dit jaar haar 6-jarig bestaan! Met ons kleine team proberen wij de juiste huurder bij de juiste woning en dus verhuurder te brengen. Kwaliteit, snelheid en persoonlijke benadering staan bij ons hoog in het vaandel!

  Wij verhuren kamers, studio's, appartementen en een eengezinswoning in en rondom Rotterdam. Zowel kale, gestoffeerde als gemeubileerde woningen hebben wij beschikbaar in ons woningenaanbod. Wij verhuren voor zowel particuliere huiseigenaren als woningbouwverenigingen. Naast het verhuren van woonruimte heeft http://www.weenawonen.nl meer te bieden; wij adviseren onze verhuurders graag op het gebied van huurrechtelijke zaken en hebben diverse andere additionele diensten, kijk hiervoor op onze website.

  Wilt u een woning bezichtigen belt u ons dan en maak direct een afspraak voor een bezichtiging. Wilt u een woning verhuren dan kunt u eveneens contact met ons opnemen op rechtsstaande telefoonnummer of emailadres. Wij staan graag voor u klaar!