• meg egy gondolat

    geplaatst door Verwijderde gebruiker in Wereld forum 

    A lenyeg hogy nem mindenhol eleg az ha angolul tud az ember.En 3 nyelvet beszelek(magyar, roman , angol es kezel labbal mar torok) de peldaul itt Torokorszagban ez most igy nem leg, meg megkell tanuljam az orszag nyelvet is jobban. Ugyogy a celorszagot is ez szerint kell nagyjabol kivalasztani.
    Amugy meg mindenkibe benne van a felsz egy bizonyos korhatar utan mar jobban meg gondolja az ember es jobban fel , mert tudja hogy idosebb nem birja ugy a munkat mind egy 22 eves fiatal, es meg menet kozbe meg is betegedhet ami a legrosszabb.
    Egy nagy elony viszont a csalad, ha az egyiknek baja van bar a masik meg hoz egy kis penzt, ahol a gyerekek nagyobbak ott meg ok is betudnak segiteni atmenetileg es igy tul lehet elni sok mindent.
    En azt mondom hogy a mai vilagba ha fel az ember is annyi, ha szamolgat is annyi, mert szamoltunk akkor is amikor felvettuk a kolcsont banktol de akkor meg nem tudtuk hogy mit hoz a jovo...tehat...en most azt mondom lehet fejest vetni a nagyvizbe es lehet hogy konnyebben kiuszol majd a partra mintha meg par evig elszamolgatnal es felnel meghozni a nagy dontest. MINDIG VAN ES LEsZ VALAHOGY..igaz nem mindegy hogy hogyan de ez kell mindenkit vigasztaljon VAN ES LESZ VALASZTAS es MEGOLDAS.

Plaats een antwoord

Andere antwoorden